Prat Brands es fa un lloc a l’Europa Cenrtal

L'empresa catalana d'ecommerce té previst ampliar la seu central situada al Polígon de Valls, al setembre va posar en marxa un magatzem a França i el repte més ambiciós és arribar a Itàlia. Duplica any rere any facturació, instal·lacions i equip. Per tot això, Prat Brands busca incorporar nous perfils a la companyia.

Prat Internacional Brands es troba en ple creixement i expansió internacional. Any rere any està duplicant facturació, instal·lacions i equip. El passat mes de setembre l’empresa catalana va posar en marxa un nou magatzem al sud de França, a la ciutat de Narbona. La nova nau compta amb 4.200 m² de superfície, un submagatzem de distribució directa a Amazon i té capacitat d’estoc d’uns 3.800 palets. Albert Prat, Founder de l’empresa, assegura que aquesta expansió “neix de la necessitat de reduir el temps d’entrega a França i la resta de la Unió Europea i també de reduir costos de desplaçament”.

Pel que fa als objectius a mitjà termini, l’empresa de comerç en línia té pensat posar en marxa un nou magatzem de distribució al Nord de París per donar suport logístic al creixement de la companyia. I el repte més ambiciós, segons Prat, és implantar-se a Itàlia.

Des de la seu central de Valls, es gestiona de forma 360° totes les àrees de l’empresa. Posen al seu client en el centre, ja que per ells és el més important i prenen especial detall en tot el procés de creació de productes des de l’inici fins a la postvenda. A més a més, gestionen internament la logística i la distribueixen a tot Europa. En aquests moments compten amb més d’un centenar de treballadors i fruit de l’èxit de les seves marques i l’augment de facturació, tenen previst ampliar les instal·lacions de la nau situada al sector de Palau de Reig del Polígon Industrial de Valls. Per tot això, la companyia està buscant nous perfils per a què formin part del seu equip: persones autònomes, resolutives, que els agradin els reptes i amb moltes ganes d’evolucionar tant personalment com professionalment.

Prat Brands va instal·lar-se al Polígon Industrial de Valls a finals del 2018 a una nau de 7.000 m². Actualment compta amb 15.000 m². El model organitzatiu de l’empresa és totalment horitzontal i disruptiu i s’hi treballa de forma totalment col·laborativa. La nau presenta unes instal·lacions i serveis pensats en el benestar dels seus treballadors qui són el motor que els mou per continuar creixent.

La seva línia de negoci es basa en la venda per internet de productes propis a preus competitius. L’empresa compta amb cinc marques pròpies: Greencut, de maquinària agrícola i jardineria; FITFIU, d’articles de fitness; McHaus, de mobiliari i decoració per a la llar; i Playkin i Lalaloom, de joguines i mobiliari infantil. Cada marca ven a través de la seva pàgina web i també a través dels diferents canals de venda on line principals, com ara Amazon, Privalia o eBay. Prat Brands comercialitza els seus productes a Espanya, França i Itàlia, però també al Nord d’Àfrica, Portugal, Irlanda, Regne Unit, Bèlgica, Polònia, Alemanya i Suïssa, entre d’altres.

També et pot interessar