Prat Brands: Premi al Foment de l’Exportació 2020 per l’increment de les exportacions

Empresa guardonada per la Cambra de Comerç de Valls a la 38a Nit de Premis 2021

Prat Internacional Brands  va rebre el passat 3 de juliol, en el transcurs de la 38a Nit de Premis de Valls, el Premi al Foment de l’exportació 2020 per l’increment de les exportacions. El president de la Cambra de Comerç de Valls, Josep M.Rovira, va fer entrega del premi a la CEO de l’empresa, Mireia Calvet. Els Premis al Foment de l’Exportació 2020 estan patrocinats pel Banc de Sabadell.

Prat Brands, situada al Polígon Industrial de Valls des del 2009, és una empresa de comerç online amb la missió de portar la diversió i el benestar a totes les llars. Compta amb marques de maquinària pel jardí, joguines, mobles, fitness i ioga. Exporta a gairebé tota la UE, però sobretot a França i Itàlia.

Actualment compta amb entre 80 i 90 treballadors, i es diferencia de la majoria d’empreses per tenir una filosofia organitzativa basada en l’autogestió, la plenitud i el sentiment de propòsit al lloc de feina: no hi ha directius, jerarquia ni egos. Aquest any, comptem acabar amb un creixement de més del 60%.

Podeu saber més de l’empresa i els seus serveis AQUÍ

També et pot interessar