Premi Pime de l’any 2023: El Banc Santander i les Cambres de Comerç de Valls, Reus i Tarragona convoquen la setena edició del Premi Pime de l’any de Tarragona

Les empreses interessades podran presentar les candidatures a través de les pàgines web de la Cambra de Reus, de la Cambra de Tarragona i de la Cambra de Valls des de l'1 de març fins al 14 d’abril. A més del guanyador provincial, es concediran quatre accèssits: Internacionalització, Innovació i Digitalització, Formació i l'Ocupació, i Pime Sostenible. Les empreses guanyadores concorreran al Premi Nacional Pime de l'Any 2023.

El Banc Santander, la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Valls, la Cambra de Comerç de Reus i la Cambra de Comerç de Tarragona convoquen, en col·laboració amb la Cambra d’Espanya i el diari La Vanguardia, la setena edició del Premi Pime de l’Any de Tarragona. L’objectiu d’aquest certamen és reconèixer la tasca de les petites i mitjanes empreses com a generadores de riquesa i creadores d’ocupació en l’exercici de la tasca quotidiana.

El termini de presentació de candidatures per al premi Pime de l’Any 2023 comença l’1 de març i es tancarà a les 20.00 hores del divendres 14 d’abril.

A aquesta nova convocatòria hi poden concórrer totes les petites i mitjanes empreses de la província amb menys de 250 treballadors i amb una facturació inferior als 50 milions d’euros al tancament de l’exercici 2022 que tinguin la seu social a la província de Tarragona.

A més de l’elecció de la Pime de l’Any, el jurat podrà concedir quatre accèssits a les categories d’Internacionalització, Innovació i Digitalització, Formació i Ocupació, i Pime Sostenible.

L’empresa guanyadora concorrerà al Premi Nacional Pime de l’Any 2023 que es concedirà el primer trimestre del 2024. Igualment, les empreses guanyadores dels diferents accèssits concorreran al Premi Nacional en les seves categories respectives.

Com participar

Les empreses interessades hauran d’emplenar el formulari d’inscripció que trobaran a les pàgines web de la Cambres de Valls, Reus i Tarragona, on també podran consultar les bases del concurs.

El jurat valorarà en les seves deliberacions mèrits com la creació d’ocupació, amb especial atenció a l’ocupació indefinida; les accions de formació per als treballadors, la internacionalització de l’empresa; les iniciatives de digitalització i innovació, així com els projectes sostenibles en què han participat.

7.440 pimes participants des de la creació del Premi

El Premi Pime de l’Any es consolida amb aquesta setena edició com a guardó de referència per a les petites i mitjanes empreses espanyoles. L’any passat es van inscriure un total de 1.766 empreses de les 50 províncies i la Ciutat Autònoma de Ceuta, i va comptar amb la participació de 49 Cambres de Comerç Territorials. El Des del 2017, any del seu llançament, ja són 7.436 pimes que han participat en aquest certamen.

També et pot interessar