PRESÈNCIA DE LA CAMBRA DE COMERÇ DE VALLS A LA FIRA D’ANDORRA LA VELLA

La Cambra de Comerç i Indústria de Valls ha participat del 25 al 27 d’octubre, amb un estand, a la 35a. Fira d’Andorra La Vella, “la Fira de la capital dels Pirineus”, visitada per més 65.000 persones; andorranes, franceses, de la Cerdanya, de molts indrets de Catalunya, de diverses nacionalitats … El diumenge 27 també es va celebrar la Fira-Concurs de Bestiar d’Andorra La Vella, de gran tradició.  La fira va ésser inaugurada el divendres al matí, pel Cap de Govern Sr. Antoni Martí, els Consols Major i Menor d’Andorra la Vella,  Ministres, Consols, Ambaixadors d’Espanya i França, i nombroses personalitats andorranes i estrangeres, que van visitar l’estand de la Cambra de Valls, que representava productes de més de 30 empreses de la demarcació de la Cambra. També va visitar l’estand de la Cambra l’alcalde de la Seu d’Urgell, l’Ambaixador d’Espanya a Andorra, el Cònsol de la República Argentina a Barcelona   i milers de visitants de la fira dels més impensables indrets.

A l’estand de la Cambra, a més d’atendre a les persones que s’interessaven per productes que s’elaboren i fabriquen a l’Àrea de Valls, estiguessin representades a l’estand o no, es van repartir milers de fulletons i tríptics amb la relació d’empreses participants a l’estand, fulletons de Valls, de la Ruta del Císter, de la calçotada, fulletons d’empreses diverses, dels hotels de Valls … en definitiva, una promoció important per a tota la comarca.  Es varen col.locar cartells de La Gran Festa de la Calçotada en el recinte firal i roll-up dels castells, calçotada, visita Valls, Fet a l’Alt Camp. També s’exposaven uns manats de calçots, indicatiu de que els primers calçots tendres de la temporada estan a disposició a l’Àrea de Valls, que provocaven l’exclamació del públic “Ja hi han calçots! “

El President, Secretari i Tècnic de Comerç Exterior de la Cambra de Valls varen assistir a la inauguració de la Fira i al dinar que va acollir més de quaranta personalitats andorranes, amb el Cap de Govern, Consols, Consellers, Ambaixadors, alcaldes o representants dels Ajuntaments presents a la fira… i en el que en el seu parlament, la Consol Major d’Andorra la Vella, Maria-Rosa Ferrer Obiols, va destacar els vincles amb la ciutat de Valls i amb la Cambra de Comerç de Valls.

 

PRESÈNCIA DE LA CAMBRA DE COMERÇ DE VALLS A LA FIRA D’ANDORRA LA VELLA
També et pot interessar