S’ajorna la 66a edició de FIRAGOST

La Comissió Organitzadora de Firagost ha pres avui la decisió d’ajornar la 66a edició de la fira fins l’any 2021. Davant l’evolució dels últims dies de la pandèmia per la Covid-19, la Cambra Oficial de Comerç i Indústria, l’Ajuntament de Valls, la Societat Agrícola i els altres estaments organitzadors, han acordat ajornar Firagost fins l’any vinent.

Tot i que s’estava treballant intensament en l’organització de Firagost, d’acord amb la normativa sanitària del moment per als dies 4 i 5 d’agost d’enguany i limitant el certamen només a l’activitat d’exposicions i mercats, finalment l’evolució de la malaltia ha obligat per responsabilitat a l’organització a prendre la decisió de l’ajornament.

La Comissió Organitzadora vol expressar el seu agraïment als expositors, entitats i sectors que impulsen la fira per la seva confiança amb Firagost com a gran aparador que és del camp català, el món agrícola i el conjunt de sectors que hi són representats. En aquest sentit, tot i les actuals circumstàncies, el nombre d’expositors que havien confirmat la seva presència era considerable, una mostra del suport i arrelament que sempre ha tingut el certamen.

La Comissió de Firagost vol manifestar el seu ferm compromís en l’organització de la fira de cara a l’any 2021 per tal que continuï sent una de les fires multisectorials a l’aire lliure més importants del país. Desitgem el millor per a tots els sectors que promociona Firagost, junt amb el comerç, serveis i restauració locals

FIragost
També et pot interessar