Presentació d’una nova aplicació ApProp per comprar als comerços de proximitat de l’Alt Camp

Aquest  dilluns 29 de juny  a la Sala d’Actes de la Cambra de Comerç de Valls, s’ha presentat el nou projecte ApProp,  creada per cinc joves vallencs.  El projecte es va gestar abans del confinament i aquest període els ha servit per corroborar que pot ser una eina molt útil.  Es tracta d’una plataforma comercial, autòctona de Valls i Alt Camp, a través d’una aplicació al mòbil i que es pot encarregar la compra i/o serveis,  passar-la a buscar o bé demanar que te la portin a casa, avisar un electricista, un taxi, reservar hora a la perruqueria, …. Els impulsors de l’APP, ja operativa, volen obrir-la a un ventall de servies.  L’objectiu és fer poble.

Aquest projectes, ha estat presentant davant de comerciants,  i remarquen que en sortirà beneficiat tant el comerç de proximitat, com per al client, que podrà fer les seves comandes en botigues de Valls i Alt Camp, des de casa.

Els creadors d’aquesta aplicació, es desmarquen de les grans plataformes d’e-commerce.  Properament es plantegen ampliar l’app “ApProp” amb fotografies dels negocis, un canal d’ofertes, i un creador de productes concrets, entre altres.  Aquesta aplicació actualment està activa.

Els podeu trobar a :   @appropapp       http://www.somapprop.com

scaled
També et pot interessar