Primera Jornada sobre seguretat, salut i benestar a Europastry de Vallmoll

Divendres 8 de setembre els treballadors de l’empresa Europastry van realitzar durant tot el dia tallers pràctics organitzats per entitats col·laboradores amb el departament de Prevenció de Riscos laborals de la companyia. En aquesta primera jornada van participar-hi 240 treballadors de l’empresa.

Europastry Vallmoll va realitzar una  interessant jornada sobre seguretat, salut i benestar el passat divendres 8 de setembre. La finalitat de l’esdeveniment era implicar, conscienciar i sensibilitzar als treballadors de l’empresa.

Durant la jornada es van realizar diversos tallers pràctics que van tractar sobre els efectes de les drogues i l’alcohol, la seguretat en àrees productives, la importància de la seguretat i l’educació viària, l’extinció d’incendis o l’alimentació saludable. Els treballadors també van poder experimentar, a través de la realitat virtual, l’evacuació d’un incendi. Els tallers van estar impartits per una quinzena de professionals del sector de la prevenció de riscos laborals. En aquesta primera jornada van participar-hi 240 treballadors de l’empresa.

A més, la jornada va comptar amb la vessant més solidària. L’equip del Banc de Sang i Teixits de Catalunya va traslladar-se a l’empresa  per oferir als empleats l’oportunitat de donar sang. També es va celebrar un concurs per premiar la millor frase en prevenció de riscos laborals. Europastry organitzarà noves convocatòries perquè hi puguin participar tots els seus treballadors.

Més sobre Europastry

Europastry és líder al sector de masses congelades de fleca. Durant més de 30 anys, hem ofert els millors productes aplicant una estratègia on es combina la tradició de mestres artesans com a pauta i la innovació per desenvolupar els millors productes. Avui dia oferim els nostres productes i experiència en el sector de la fleca a més de 80 països de tot el món a través de les nostres 26 fàbriques i les nostres 29 oficines de vendes.

www.europastry.com

També et pot interessar