Primera reunió del Consell Executiu de l’Escola de Logística de la Cambra de Valls

• L’acte va servir per presentar la memòria d’activitats de l’Escola del 2022 i el pla d’actuacions del proper any. President, vicepresident, fundadors, patrocinadors i vocals de l’Escola de Logística van prendre part de la reunió, celebrada dimarts a la Cambra de Comerç.

El nou consell executiu de l’Escola de Logística de la Cambra de Comerç de Valls es reunia ahir dimarts 29 de novembre a la Cambra de Comerç i Indústria de Valls. La trobada va servir per presentar l’informe d’activitats de l’Escola de Logística de la Cambra realitzades aquest any 2022. D’entre les activitats destaquen les Logistic Pills amb Grup Micros, les jornades i webinars entorn la logística, les accions formatives per empreses i per joves, i el CFGS de Transport i Logística de l’Institut Jaume Huguet, la plataforma Supply Chain Talent Network de l’ICIL i altres activitats d’interès com les visites a les empreses de la demarcació de la Cambra, els Debates ICIL o la participació al SIL. Els membres del Consell Executiu van fer una valoració positiva de la memòria i les activitats presentades.

La reunió també va sevir per donar a conèixer entre els membres del Consell Executiu el pla d’activitats pel període 2023. Finalment, es va obrir un torn de preguntes amb reflexions per part de totes i tots els membres on es van fer aportacions i millores pel que fa a futures actuacions de l’Escola de Logística. Totes les persones participants van mostrar la seva implicació en el projecte i la voluntat de continuar treballant plegats per aconseguir millorar la competitivitat de les empreses i les persones del sector.

Es va acordar elaborar un qüestionari per tal que tots els membres puguin exposar les seves demandes en relació amb els temes tractats i d’aquesta manera poder elaborar un pla d’acció adaptat a la realitat del sector.

La reunió va comptar amb la presència de Sofia Moya, directora dels Serveis Territorials  d’Empresa i Treball a Tarragona de la Generalitat de Catalunya, Josep M. Rovira, president del consell executiu i president de la Cambra de Valls, i Xavier Rius, vicepresident del Consell i director general de la Fundació ICIL. Pel que fa als membres fundadors de l’Escola de Logística de la Cambra de Valls, a més del president i el vicepresident, en van prendre part Joan Salvadó, director del departament EQ de la URV, i Carles Solé, director gerent de la Cambra de Valls. Com a empreses patrocinadores de l’Escola van assistir a la trobada Jordi Fornós, cap de consultoria de CIMALSA, Joan Maria Besora, director de desenvolupament del Port de Tarragona, Aleix Roig i Xavier Gutiérrez, director general i  AIDC & software manager, respectivament, de Grup Micros Smart Solutions. Finalment, els membres vocals del Consell són Josep Targa, cap de planta de Calsina Carré, Rafel Flores responsable de logística de la planta d’Europastry de Vallmoll, Oscar Reyes, director general de FM Logístic de Valls i Puigpelat, Carles del Río, responsable de logística i distribució del Grup Gomà-Camps i Marta Mallorquí, gerent de Transports Titu i Docks Valls.

Consulta l’informe d’activitats 2022 AQUÍ

 

També et pot interessar