Rafa Abdón dissenya el porró especial Firagost 2022

Es trata d’una edició limitada que es posaran a la venda per la Firagost. Tres d’aquests porrons estan destinats als premis Ambaixador@ del porró 2022, Porronaire d'Honor 2022 i Restaurant porronaire d'Honor 2022. Amb el porró Firagost 2022, Rafa Abdón i el Museu i Forn del Vidre de Vimbodí continuen col·laborant amb la Firagost de Valls

La Cambra de Comerç de Valls encarrega al mestre vidrier Rafa Abdón, del Museu i Forn del Vidre de Vimbodí i Poblet el porró commemoratiu de la 66a Fira Exposició del Camp Català 2022 de Valls. Es trata d’una edició limitada de 23 porrons de vidre, que es posaran a la venda per la Firagost.

Rafa Abdón, un dels més prestigiosos mestres vidriers d’Europa, s’ha inspirat en els colors de les fruites d’estiu per fer aquest porró amb filigranes de colors. Fruites dolces i àcides, que conformen un cordó verd al broc del porró com un arrelament a la planta que les ha vist néixer. Un homenatge a l’equilibri de la natura que ens obsequia amb aquesta meravella de colors frescos i estiuencs. Beure vi a galet amb aquest porró ha de ser un plaer estètic i aromàtic.

El porró Firagost 2022 és una peça artística de vidre bufat, feta al Forn del Vidre de Vimbodí i Poblet. És un disseny de vidre transparent amb aplicació de filigranes de colors vermells i ataronjats; el broc és obert amb un cordó de vidre verd fosc que li dona elegància i seguretat en agafar-lo i enlairar-lo fins i tot si està mullat. És un porró contemporani de gran bellesa artística: una peça d’art exclusiva.

Del porró Firagost 2022 se n’ha fet una edició limitada de 23 exemplars, dels quals tres estan destinats als premis Ambaixador@ del porró 2022, Porronaire d’Honor 2022 i Restaurant porronaire d’Honor 2022.

La resta de porrons es posaran a la venda a partir de la Firagost. Tots els porrons estan signats per Rafa Abdón i identificats com a porró 2022. S’ha dissenyat una capsa de cartó exclusiva pel transport segur d’aquesta peça de vidre artístic.

El porró es pot comprar a la Cambra de Comerç de Valls, a la botiga d’objectes de regal Edelweiss situada al carrer Manuel González Alba número 7 de Valls (a tocar del Pati) i també a la botiga en línia cisterbooks.cat. El preu de venda és de 75 Euros (IVA inclòs).

Amb el porró Firagost 2022, Rafa Abdón i el Museu i Forn del Vidre de Vimbodí continuen col·laborant amb la Firagost de Valls, tal com ho han fet els darrers anys amb el mestre vidrier Paco Ramos, autor dels porrons que s’obsequiaven en els concursos de beure en porró de la Firagost. Aquesta, però, és la primera vegada que es fa una edició de porrons exclusiva per a la venda al públic.

També et pot interessar