Roger Torrent visita la Cambra de Comerç i Indústria de Valls

El President del Parlament de Catalunya va signar el llibre d’honor i tot seguit es va reunir amb el president de la Cambra, Josep M.Rovira, per parlar de les inquietuds del teixit empresarial de Valls i l’AltCamp.

El President del Parlament de Catalunya, Roger Torrent va visitar el passat dimecres 10 de febrer la Cambra de Comerç de Valls. Torrent va signar el llibre d’honor i va mantenir una reunió amb el president de la Cambra Josep M.Rovira en la que es van abordar temàtiques locals. Torrent es va interessar per l’afectació de la pandèmia al món empresarial. Ambdós presidents també van parlar de temes concrets com la Llei de Cambres i la problemàtica del territori pel que fa a les energies renovables.

A la reunió també hi va assistir el Delegat territorial del Govern de la Generalitat a Tarragona, Òscar Peris, i membres de l’executiva de la Secció local d’ERC Valls.

Dimecres al vespre el President del Parlament també va ser al Teatre Principal de Valls en l’acte final de campanya de la candidatura d’Esquerra Republicana a la demarcació de Tarragona.

També et pot interessar