Rosa Gres, líders en disseny i fabricació de paviment de gres porcellànic

Compromesos amb els principis de l’ECODiseny i la construcció sostenible. Exporten el 45% de la seva producció a 70 països del món. Líders en disseny i fabricació de paviment de gres porcellànic.

Rosa Gres és l’única empresa mitjana de gres ceràmic de Catalunya i és troba al Polígon Industrial de Vallmoll des de l’any 2009. Es tracta d’una empresa familiar amb més de 200 anys d’història en el sector ceràmic. Actualment, l’empresa centra la seva activitat en el gres porcellànic, desenvolupant productes d’alta qualitat per a paviments d’exterior e interior i  piscines

d’ús públic i privat. El president i el secretari de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Valls, Josep M. Rovira i Carles Solé, respectivament, van visitar i reunir-se fa uns dies amb Marcel·lí Sugrañes, director general de Rosa Gres, i Josep Ferré, director industrial. La trobada va servir per parlar de temes d’interès empresarial com són la llei del canvi climàtic, la gestió dels residus, les energies renovables, la logística o la formació professional, entre d’altres.

A Rosa Gres estan compromesos amb el medi ambient. És per això que segueixen un protocol propi basat en els principis de l’EcoDiseny i la Construcció Sostenbile que anomenen “Projecte zero”. Consisteix en treballar amb l’objectiu de zero abocaments, zero residus, zero emissions, i el màxim respecte pels recursos naturals. Tant Sugrañes com Ferré coincideixen en que gràcies a aquest programa han aconseguit reutilitzar el 100% de l’aigua i el 100% dels casquets del procés productiu.

A Rosa Gres són líders en ceràmica per a paviments exteriors i tot tipus de piscines, públiques i privades, i avancen en el desenvolupament de línies noves de paviments drenants sempre tenint en compte el ecodisseny, com a part integral del procés d’innovació i disseny. Actualment, exporten el 45% de la seva producció a 77 països del món, entre els quals destaca Dubai, l’Aràbia Saudita o la Xina.

Entreu a la web per saber més

També et pot interessar