Rosa Maria Ibarra visita la Cambra de Comerç de Valls

El president de la Cambra i la Diputada del PSC al Parlament de Catalunya van dialogar sobre la nova Llei de Cambres de Comerç. També es van tractar temes cabdals en l’àmbit del Camp de Tarragona com les mancances en infraestructures que reclama la Cambra.

El president de la Cambra de Comerç de Valls, Josep Maria Rovira, va rebre el passat divendres 30 d’octubre, la visita de la Diputada del PSC al Parlament de Catalunya i Portaveu del Grup Municipal Socialista a l’Ajuntament de Valls, Rosa Maria Ibarra.

Durant la visita Rovira i Ibarra van parlar de la nova Llei de Cambres de Comerç que s’ha d’aprovar al Parlament. En l’àmbit del Camp de Tarragona es va fer un repàs de diversos temes cabdals, com el paper de Valls i les mancances en infraestructures que reclama la Cambra. Respecte a la ciutat de Valls van debatre sobre el Polígon Industrial, els equipaments comercials de la ciutat i el Museu Casteller.

Una visita que ambdues parts van considerar profitosa i positiva. Rovira i Ibarra es van emplaçar a una nova trobada per debatre temes concrets.

visita ibarra  scaled
També et pot interessar