Salses Fruits S&P gran difusor de la salsa Calçotada Valls

No hi ha res millor que una bona salsa per acompanyar una autèntica calçotada.

Juntament amb el Calçot de Valls, la salsa Calçotada Valls és l’ingredient imprescindible d’una autèntica calçotada. Del seu sabor i textura en depèn una gran part de l’èxit de la calçotada. Les salses que prepara Salses Fruits S&P provenen de la recepta tradicional de la família Sans, que des de fa més de 25 anys l’elaboren i la venen al públic.

És per això, per un gran respecte a la tradició, que Salses Fruits S&P es va posar al costat de la Calçotada de Valls, ara fa cinc anys, patrocinant el Concurs de Salsa Calçotada de Valls, i difonent la imatge de la calçotada entre tots els seus clients, amb la voluntat ferma d’oferir a tothom salses de qualitat per a fer la millor calçotada. Actualment Salses Fruits S&P és el Patrocinador Oficial de la Gran Festa de la Calçotada.

Els seus productes es troben en molts punts de venda de les nostres comarques i més enllà. Es poden comprar a les botigues especialitzades de queviures, de fruita i verdura, botigues tradicionals i en algunes grans superfícies de Catalunya.

Salses Fruits S&P va ser creada el 1994, als baixos de la casa familiar, a la petita població de Figuerola del Camp, a l’Alt Camp. En els inicis eren tres persones i aviat van començar a tenir comandes dels seus clients que van anar creixent ràpidament. Per aquest motiu, van ampliar l’empresa en unes naus als afores de la població. En l’actualitat disposen d’unes àmplies i modernes instal·lacions, amb una plantilla de més de 50 persones dotant-se de les últimes tecnologies respectant els processos artesanals.

Tot els seus productes són artesanals, així com la verdura neta, tallada i envasada, les salses, les cremes, el sofregit, la ceba … etc. en tots els formats, i per a tots els plats. Tot aquest treball és per a un sol objectiu, satisfer al consumidor donant qualitat i seguretat en els productes basant-se en les normes vigents, complint la legislació i seguint les polítiques de qualitat i medi ambient d’ús obligatori en el camp de l’alimentació.

La filosofia de l’empresa durant més de 25 anys, ha estat sempre consumir productes de proximitat com poden ser fruits secs i verdures. Salses Fruits S&P és una empresa familiar compromesa amb el seu territori i la seva gent, per aquest motiu els seus treballadors són de la comarca.

Tot seguit us presentem un VÍDEO de la Salsa Calçotada de Valls amb Francesc Sans, administrador de Salses Fruits S&P, elaborat per la Cambra de Comerç de Valls.

VIDEO DE SALSES FRUITS S&P, elaborat per la Cambra de Comerç de Valls.
També et pot interessar