Salses Fruits, S&P renova la seva confiança en la promoció de la calçotada de Valls

Un any més Salses FRUITS, S&P, és el patrocinador de la Gran Festa de la Calçotada. Tindrà una presència destacada en les campanyes de promoció que la Cambra de Comerç de Valls, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Valls, farà en el programa especial de la calçotada del diumenge 31 de gener.

Tot i no poder fer-se la Gran Festa de la Calçotada, a causa de la pandèmia de la COVID 19, Salses FRUITS, S&P, renova la seva confiança com a patrocinador oficial de la Gran Festa de la Calçotada de Valls, marca que senyala l’inici de la temporada de les calçotades.

Salses FRUITS, S&P, tindrà presència destacada coma patrocinador oficial, en les campanyes de promoció de la Calçotada que la Cambra de Comerç de Valls, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Valls, farà en el programa especial retransmès en Streaming diumenge 31 de gener, pel Canal YouTube de la Cambra, i per les XXSS durant la temporada. D’aquesta manera, Salses FRUITS, S&P dona suport a la manifestació gastronòmica més important i popular de Catalunya.

Entre els productes més venuts de Salses FRUITS, S&P, es troba la salsa per a la calçotada de Valls i l’allioli. L’empresa, nascuda a Figuerola del Camp (Alt Camp), on hi treballen més de 50 persones, produeix més de 80 productes d’alimentació artesana.

També et pot interessar