Sessió sobre ajuts i finançament destinats a l’eficiència energètica d’activitats productives

Primera sessió del seminari "Coproduir energia per ser més competitius" organitzat per la Cambra de Comerç de Valls, amb el suport de la Diputació de Tarragona i amb la col·laboració de FIGroup i l'ASSEM Valls.

Aquest dimarts 22 de març s’ha dut a terme, de manera virtual, la sessió “Ajuts i finançament destinats a l’eficiència energètica d’activitats”, a càrrec del responsable de l’Àrea d’Eficiència Energètica de FIGroup, Daniel Ramos. Ramos ha fet una pinzellada del context energètic actual i ha explicat les oportunitats de finançament de projectes a les quals poden acollir-se les empreses per tal de ser més competitives.

En podeu consultar la presentació AQUÍ

La sessió s’engloba dins el seminari “Coproduir energia per ser més competitius“. La propera serà el dimarts 29 de març a les 10 del matí. Porta per títol “Com afrontar amb èxit la gestió de les convocatòries d’eficiència energètica. Bones pràctiques aplicables al territori”, a càrrec del sr. Ramos.

El seminari clourà el dimarts 5 d’abril amb una sessió presencial a la Sala d’Actes de la Cambra de Comerç de Valls: “Instal·lació d’energia fotovoltàica per a empreses: casos reals”, a càrrec del director general d’Andreu Manteniment i Andreu Solar, Jordi Andreu.

Per participar de les sessions és imprescindible confirmar l’assistència a l’adreça valls@cambravalls.com o trucar al telèfon 977 600 909.

El seminari està organitzat per la Cambra de Valls, amb el suport de la Diputació de Tarragona i la col·laboració de FiGroup i ASSEM (Associació d’Empresaris i Empresàries del Polígon Industrial de Valls).

 

També et pot interessar