S’obra la convocatòria per a que les empreses participin al pavelló d’Espanya del MWC Barcelona 2022

La Cámara de España dona ajudes a les empreses del sector digital i tecnològic que hi vulguin participar. El congrés se celebrarà a Barcelona del 28 de febrer al 3 de març del 2022.

Red.es ha obert el termini per a que les empreses de l’àmbit digital que estiguin interessades sol·licitin la seva participació al Pavelló d’Espanya del proper MWC Barcelona 2022. Les empreses que vulguin assistir al Congrés tenen temps fins el 20 de setembre per enviar la proposta.

Red.es seleccionarà fins a 48 empreses del sector digital i tecnològic, en concret en els àmbits de smart cities, ciberseguretat, industria 4.0, cloud 3D, comerç electrònic, geolocalització, intel·ligència artificial, robòtica, tecnologia 5G, oci digital interactiu, tecnologies del llenguatge, blockchain, big data, salut i benestar social, sostenibilitat i medi ambient. La Cámara de Comercio de España dona ajudes a les empreses que hi vulguin participar. Les empreses seleccionades podran posar en valor els seus projectes, productes o serveis nacionals en un espai privat al Pavelló d’Espanya i podran, a més, fer ús de totes les zones comunes d’aquest espai institucional.

Aquest Congrés anual, organitzat per l’Associació GSMA (Global Systems for Mobile Association), és l’esdeveniment mundial més important de la indústria tecnològica i l’espai on les principals empreses de base digital mostren les últimes innovacions, relacionades no només en la telefonia mòbil i les comunicacions inalàmbriques, sinó també amb sectors tan innovadors com la intel·ligència artificial, la robòtica, la realitat virtual i l’augmentada i els drons i tot tipus de software y hardware.

Podeu sol·licitar el vostre espai AQUÍ

També et pot interessar