Sònia Jauset Piñera dissenya el cartell de la Firagost 2021

Amb el lema "Carbassó motoritzat amb gall" el jurat de la Cambra de Comerç de Valls ha valorat la contemporaneïtat en el disseny i el joc visual que pot donar en les aplicacions digitals. La 66a Fira-Exposició del Camp Català se celebrarà el dimarts i dimecres, 3 i 4 d'agost.

Us presentem el cartell anunciador de la FIRAGOST 2021, la 66a fira-Exposició del Camp Català, que tindrà lloc a Valls, el dies 3 i 4 d’agost, dimarts i dimecres, respectivament. L’autora del cartell guanyador és Sònia Jauset Piñera, de Valls, amb el lema “”carbassó motoritzat amb gall”. En primer pla, destaca un vehicle inspirat amb una regadora, feta amb un carabassó amb flor i rodes de tractor, conduït per un gall, símbol que anuncia la sortida del sol, el començament del dia. El jurat de la Cambra de Valls va seleccionar-lo d’entre un total de 9 cartells participants i en va valorar la contemporaneïtat en el disseny i el joc visual que pot donar en les aplicacions digitals.

El cartell mostra un disseny eclèctic, inspirat segurament en il·lustracions i tècniques de retoc fotogràfic i composició digital emprades en videoart i televisió. La composició parteix de l’arquitectura d’un paisatge agrícola amb l’sky line de la ciutat de Valls al fons; un potent cel de blau estiuenc contrasta amb uns núvols que sostenen la tipografia de la Firagost 2021, com en un somni gràfic. L’hiperrealisme cromàtic i l’ús de la tècnica del tilt shift, que recorda la careta de l’innovador programa de TV3, El Foraster, defineixen el protagonisme del cartell.

La 66a fira-Exposició del Camp Català se celebrarà el dimarts 3 i el dimecres 4 d’agost a Valls. La Firagost constitueix l’aparador divulgador dels productes de l’agricultura i per a l’agricultura: fruits del camp, plantes, flors, jardineria-horticultura, productes del camp, productes agroalimentaris de qualitat, maquinària agrícola i ramadera, ramaderia, ceràmica, terrissa, artesania, productes ecològics. Des de la Cambra de Comerç de Valls s’està valorant com s’ha de dura  terme la fira d’enguany, complint les mesures sanitàries vigents i amb totals garanties.

També et pot interessar