Soprema, empresa puntera i exportadora

Líders mundials en solucions d’impermeabilització i aïllament tèrmic i acústic del sector de la construcció. L’increment de les exportacions durant els darrers anys els ha permès estar presents a països com Marroc, Portugal i França

La Cambra de Comerç de Valls ha visitat aquest mes de juny l’empresa Soprema Iberia, amb una important planta de producció a Vallmoll (Tarragona) on hi treballen una cinquantena de persones. La de Vallmoll compta amb un centre de Recerca, Desenvolupament i Innovació tecnològica (R+D+I) en les aplicacions de aïllament tèrmic basat en poliestirè extruït XPS. A la Península Ibèrica, Soprema té tres plantes més a Castellbisbal (Barcelona), Cervera (Lleida) i Villasequilla (Toledo), a més de cinc centres logístics a Madrid, Sant Cugat, Bilbao, València i Màlaga. Soprema fabrica, comercialitza i distribueix productes per a la impermeabilització, l’aïllament tèrmic i acústic, així com els materials auxiliars corresponents per a cadascun dels camps esmentats.

La Cambra de Comerç de Valls els ha atorgat enguany el premi al foment de l’exportació 2021 per l’increment de les exportacions. L’increment de les exportacions durant els darrers anys els ha permès estar presents a països com Marroc, Portugal i França.

Pel que fa a la formació, es troben amb la mateixa problemàtica que pateixen moltes empreses de la demarcació: la falta de personal qualificat. El director general adjunt de l’empresa, Alejandro Bernal, comenta: “Estem creixent i necessitem incorporar al nostre equip operaris de línia i enginyers industrials, entre d’altres posicions, amb aptitud, motivació i ganes de treballar, i no està sent fàcil”.

Soprema és una empresa industrial, familiar, amb més de 100 anys d’història, al servei dels sectors d’edificació, rehabilitació, distribució i obra civil, amb productes i sistemes adaptats a les diferents necessitats. La seva àmplia gamma de productes inclou làmines asfàltiques APP i SBS, làmines sintètiques de PVC i TPO, pintures i resines impermeabilitzants, panells d’aïllament tèrmic XPS, membranes d´aïllament acústic, geotèxtils i drenatges.

Podeu saber més sobre Soprema consultant la seva web 

També et pot interessar