TECO TOOLS, en plena fase d’expansió, amplia les instal·lacions a Vilabella

Teco Tools, especialitzats en la fabricació de components d’alta precisió per a la indústria, amplia les seves instal·lacions a la planta de Vilabella. A l’estiu entrarà en funcionament la nova ampliació que li permetrà augmentar el seu rang de capacitat productiva i poder entrar en nous mercats com el de les energies renovables.

TECO TOOLS és una empresa especialitzada en la fabricació de components d’alta precisió per a la indústria en general. La seva activitat principal es centra en la mecanització de peces, principalment en tot tipus d’acers i metall dur, ja siguin prototips o bé petites i grans sèries. L’empresa, tot i patir els efectes de la pandèmia, el 2020 va tenir un lleuger creixement. Actualment es troben en fase d’ampliació de les instal·lacions productives i d’adquisició de maquinària i tecnologia necessària per poder entrar en una gama de peces de dimensions més grans a les que fabrica actualment, i que els permetrà obrir-se a nous mercats i nous sectors, referents a energies renovables i més sostenibles. El Director Gerent de TECO TOOLS, Romà Salvat comenta que “la nova planta entrarà en funcionament a l’estiu i ens permetrà optimitzar les instal·lacions productives actuals i alhora oferir una tecnologia capaç de produir components de precisió i de grans dimensions, amb la finalitat de créixer i potenciar la nostra presència en  sectors estratègics i que a dia d’avui no hi estem, com són el de les energies renovables i el reciclatge”. TECO TOOLS actualment exporta a països europeus i en menor mesura a Sud-Amèrica.

L’empresa especialitzada en la fabricació de components de precisió va iniciar la seva trajectòria el 1973 i a hores d’ara compta amb un equip humà d’unes 50 persones i unes instal·lacions de 3.000 m2. Salvat ens explica que, més que un producte, el que ofereixen és un servei. “Els nostres clients són empreses amb unes necessitats específiques per les seves aplicacions industrials, i la nostra experiència ens permet assessorar-los tècnicament i acompanyar-los en les fases de disseny i desenvolupament. El nostre objectiu és oferir aquest know-how i els nostres mitjans productius per poder satisfer els seus requeriments a través d’un producte de qualitat i sobretot amb una elevada flexibilitat per donar resposta amb la màxima rapidesa”.

Amb gairebé 50 anys d’experiència TECO TOOLS disposa de tecnologia d’última generació que compren totes les àrees de la mecanització: tornejat, fresat, rectificat, electroerosió i polit. Estan compromesos amb la seguretat en el treball, la política de qualitat, la confidencialitat i la millora del medi ambient.

Els seus productes es dirigeixen a múltiples sectors industrials, tot i que principalment són peces que van destinades al sector de béns d’equip (components de maquinària) i a aplicacions específiques, com ara eines especials de conformar, eines de tall, etc…

TECO TOOLS fa molts anys que es beneficia dels serveis de la Cambra i estan satisfets de l’assessoria tècnica que se’ls ofereix a nivell de Comerç Exterior. Se’ls tramiten documents d’exportació com certificats d’origen i altres documents necessaris per sortir als mercats internacionals amb totes les garanties.

També et pot interessar