Torna el “Valls Ocasió”, la 9a Fira Mercat del vehicle usat i vehicles elèctrics

Al Passeig de l’Estació, del divendres 11 al diumenge13 de juny del 2021. Es mostrarà una àmplia oferta de vehicles a motor usats i de quilòmetre zero.

FALCA PROMOCIONAL

Centenars de vehicles participaran els dies 11, 12 i 13 de juny, de divendres a diumenge, a la “9a Fira – Mercat del Vehicle Usat i Vehicles Elèctrics”, “Valls, Ocasió”, que es realitzarà al Passeig de l’Estació de Valls.

La Fira-Mercat estarà oberta divendres 11, de les 18 a les 21 hores del vespre; el dissabte 12, de les 10 del matí a les 21 del vespre i el diumenge 13, de les 10 del matí a les 20 hores de la tarda, amb una àmplia oferta de vehicles a motor usats i de quilòmetre zero, en bon estat i garantia: turismes, 4 x 4, furgonetes, vehicles industrials; caravanes; vehicles elèctrics, híbrids, motos, bicicletes, VMP elèctrics…

La coordinació és a càrrec de la Cambra de Comerç i Industria de Valls, amb la participació de l’Ajuntament de Valls i ASTAVE, l’Associació Empresarial de Tallers de Reparació i Venedors d’Automoció.

El recinte de la fira estarà obert a tothom i s’espera una bona afluència de contactes comercials, en definitiva una gran fira, amb limitacions i d’acord amb la normativa Covid-19.

També et pot interessar