Tot a punt per acollir la Fira del Vehicle a Valls

L’onzena edició es durà a terme divendres 19 i dissabte 20 de maig al Passeig de l’Estació i acollirà uns 200 vehicles. Es tracta d’una de les principals fires de vehicles seminous, nous, d’ocasió, quilòmetre zero i mobilitat elèctrica del Camp de Tarragona. Es sortejarà una nit d’hotel per a dues persones entre tots aquells que comprin un vehicle durant els dos dies que dura la fira.

Uns 200 vehicles participaran els dies 19 i 20 de maig  a l’ “11a Fira del vehicle a valls”. El Passeig de l’Estació exposarà una àmplia oferta de vehicles a motor seminous, nous, d’ocasió, km 0 i mobilitat elèctrica. La Fira-Mercat estarà oberta divendres i dissabte de deu del matí a nou del vespre. Els concessionaris interessats a participar en la Fira poden presentar la sol·licitud fins divendres 12 de maig. El sector de l’automoció es mostra esperançat i preveu una bona afluència de contactes comercials.

La fira arriba amb sorteig i promoció!

Un any més repetim sorteig. Entre tots els que comprin un vehicle durant els dos dies de la Fira se sortejarà una nit

Habitació superior Hotel Fèlixd’hotel en habitació superior amb esmorzar inclòs, per a dues persones, al Fèlix Hotel de Valls. A més, els visitants de la fira també podran gaudir d’una promoció especial amb un descompte del 10% en el preu de l’habitació si reserven a la web www.felixhotel.net amb el codi FELIXOCASIO23. Aquesta promoció estarà disponible fins dissabte 30 de setembre. El guanyador o guanyadora del sorteig s’anunciarà la setmana següent del cap de setmana de la Fira a les xarxes socials de la Cambra.

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Valls organitza la Fira amb la participació de l’Ajuntament de Valls, l’Associació Empresarial de Tallers de Reparació i Venedors d’elements de l’Automoció (ASTAVE) i Port de Tarragona.

cartell anunciador de la Fira del Vehicle a valls 2023

També et pot interessar