Trobada amb la Cámara de Comercio Hispano Japonesa

Tant la Cambra de Comerç i Indústria de Valls com la Cambra Hispano Japonesa miren d’establir sinergies per treballar en projectes comuns i oferir a l’empresariat la possibilitat d’obrir mercat espanyol en aquest país asiàtic.

El gerent de la Cambra de Comerç i Indústria de Valls, Carles Solé, juntament amb el responsable del departament de comerç exterior, Sergi Mestres, mantenen una reunió de treball amb Miquel Martínez, el president de la Cámara de Comercio Hispano Japonesa, acompanyat per Rina Wada, la coordinadora.

Amb aquesta trobada ambdues cambres miren d’establir sinergies per treballar en projectes comuns, com per exemple, estudiar la possibilitat de realitzar missions comercials directes i/o inverses al Japó, i la participació d’empreses de la Cambra de Valls en fires sectorials al país nipó. L’objectiu és explorar les possibilitats d’organitzar trobades empresarials que serveixin per intercanviar experiències i interessos per ambdues parts i oferir a l’empresa la possibilitat d’obrir mercat espanyol en aquest país asiàtic.

També et pot interessar