Visita institucional d’Albert Batet a la Cambra de Comerç de Valls

Batet ha destacat el treball i l'esforç de la Cambra de Valls pel que fa al sector econòmic i empresarial del territori.

Valls, 15 de’octubre de 2020 – El President de la Cambra de Comerç i Indústria de Valls, Josep M Rovira Valls, s’ha reunit aquest matí amb el President del Grup Parlamentari de Junts per Catalunya i Diputat al Parlament de la Generalitat, Albert Batet. Al llarg de la reunió s’han  tractat diversos temes, com és el Projecte de Decret Llei de Cambres i el Pla per a la reactivació econòmica i protecció social (CORECO). El President de la Cambra ha demanat a Batet que les cambres estiguin ben representades en el Pla de recuperació de Catalunya.

El polític vallenc ha destacat el treball i l’esforç de la Cambra de Valls pel que fa al sector econòmic i empresarial del territori i s’ha interessat per les afectacions que està tenint la Covid-19 en la marxa econòmica i en sectors com la indústria, l’automoció, l’hosteleria o el turisme. En la trobada també han fet un repàs de les infraestructures viàries i xarxes i serveis claus per a la competitivitat com internet, telefonia i energies renovables.

Ambdues parts s’han emplaçat a pròximes reunions per seguir abordant temes relacionats amb el teixit empresarial i comercial de la nostra ciutat.

SIGNATURA LLIBRE BATET scaled
També et pot interessar