Tuvatextil es converteix en Empresa Premium de la Cambra

Agora Fabrics és la marca de Tuvatextil que està revolucionant el mercat internacional. L’empresa es dedica a fabricar teixit a Espanya pel sector professional.

Tuvatextil S.L., especialistes en teixits d’alta gamma per a la decoració i la tapisseria d’interior i exterior, passa a formar part de les empreses Premium de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Valls. Tuvatexil col·laborarà amb les iniciatives de l’entitat cameral. Amb els convenis Premium, la Cambra pretén sumar sinèrgies amb les principals empreses de la demarcació i as solir d’aquesta manera la unió necessària per continuar fent de l’ens tot un referent econòmic, internacional i emprenedor del territori.

Tuvatextil disposa d’unes instal·lacions ubicades al Pont d’Armentera (Tarragona), des d’on ideen, dissenyen, fabriquen i perfeccionen les seves col·leccions de tèxtils per a la llar i el contract. El resultat són propostes contrastades, sofisticades i suggeridores, definides per l’atenció al detall.

Actualment, Agora Fabrics és la marca de Tuvatextil que està revolucionant el mercat internacional. En els darrers anys ha centrat una part molt important de la recerca en el camp dels teixits decoratius, aplicant els darrers avenços en matèries, mètodes i tecnologies tèxtils. Tota la gamma Agora està elaborada a partir de fibra 100% acrílica tintada en massa. Es tracta de teixits fabricats per suportar les dures condicions de l’exterior, incorporant múltiples qualitats i tractaments per fer front als entorns més exigents i garantint un rendiment excel·lent.

Agora Life: teixits reciclats.

Agora Life és una línia de teixits reciclats que mantenen les qualitats i el confort característics de la marca. A través d’aquesta col·lecció, la companyia recicla i dóna una vida nova als residus tèxtils, reduint l’ús d’aigua i productes químics i les emissions de CO₂. A més a més, aquest teixit està acabat amb un tractament lliure de fluor que el fa més biodegradable.

Si voleu saber més sobre Tuvatextil i Agora podeu consultar la seva pàgina web

També et pot interessar