Una quinzena d’empreses participen del webinar GO EXPORT de la Cambra de Valls

La jornada forma part del Pla d'Acció Internacional PAI23 del Consell General de Cambres de Catalunya, amb la coordinació d' ACCIÓ de la Generalitat de Catalunya, Enterprside Europe Network i la Unió Euorpea per ajudar a iniciar o consolidar l’activitat internacional de les empreses.

Vídeo de la sessió

Els motius i els punts claus per internacionalitzar-se, com fer un pla estratègic internacional, la importància de l’anàlisi previ al mercat, com identificar nous mercats internacionals o els recursos per la internacionalització són alguns dels factors que cal tenir presents alhora d’exportar. Ens ho ha explicat Sergi Mestres, tècnic de Comerç Exterior de la Cambra de Comerç de Valls en un webinar organitzat per la Cambra que porta per títol “GO EXPORT: eines per  internacionalitzar la teva empresa amb èxit”. Mestres també ens ha presentat un cas pràctic, Catalonia Trade Portal,  i ens ha presentat els serveis d’iniciació i promoció internacional que s’ofereixen des de la Cambra.

Han participat de la sessió una quinzena d’empreses de la demarcació de la Cambra, interessades en iniciar o consolidar la seva activitat internacional.

La jornada forma part del Pla d’Acció Internacional PAI23 del Consell General de Cambres de Catalunya, amb la coordinació d’ ACCIÓ de la Generalitat de Catalunya, Enterprside Europe Network i la Unió Euorpea.

Annex:

Presentació GO EXPORT

També et pot interessar