Una trentena d’empreses de l’Àrea de Valls es promocionaran aquest cap de setmana a la Fira d’Andorra la Vella

La Cambra oferirà al poble andorrà la varietat de productes que es fabriquen i s’elaboren a l’àrea de Valls-Alt Camp, una comarca amb una destacada producció industrial i agropecuària. Enguany s’han editat un miler de tríptics amb informació de les empreses participants.

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Valls serà present, un any més, a la “43a Fira d’Andorra la Vella”, que se celebrarà del 21 al 23 d’octubre del 2022. La Cambra tindrà un estand promocional, per tal de donar visibilitat i promocionar els productes i serveis de la trentena d’empreses de la demarcació que hi participen. D’aquesta manera l’ens pretén fomentar, consolidar, incrementar i generar noves relacions comercials de les empreses de la demarcació de la Cambra de Valls amb Andorra i França. A més de donar a conèixer les empreses de l’Àrea de Valls al teixit socioeconòmic i empresarial d’Andorra. Enguany s’han editat un miler de tríptics amb informació de les empreses que hi participen. La Cambra serà present els dies de la Fira per posar en valor les empreses i els seus productes i serveis.

Any rere any, la Cambra de Valls és present a la Fira d’Andorra. Des d’aquelles primeres edicions en què la fira es celebrava al carrer Prat de la Creu fins a les últimes edicions al Recinte Firal del Parc Central, han passat quatre dècades on la Cambra hi ha estat present amb un estand.

La Fira d’Andorra la Vella aplega cada any un centenar d’expositors i en les últimes edicions ha rebut més de 70.000 visitants del Principat d’Andorra i altres, entre els quals destaquen:  comerciants, industrials, establiments de serveis i restauració, ciutadans de les poblacions del contorn i turistes, i també francesos i d’altres nacionalitats. L’agermanament de les ciutats de Valls i Andorra la Vella, des de fa més de cinquanta anys, facilita la relació comercial entre ambdós països.

També et pot interessar