Una trentena d’empreses de l’Àrea de Valls es promocionen a la 42a Fira d’Andorra la Vella

La Fira suposa una oportunitat de mostrar la cultura, gastronomia, comerç i indústria més enllà de la comarca. L’estada a Andorra també va servir per mantenir una reunió de treball amb la Cambra andorrana.

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Valls ha participat amb un estand a la 42a Fira d’Andorra la Vella, del 22 al 24 d’octubre, amb mostres i fulletons d’una trentena d’empreses de la demarcació. Amb la participació en aquesta fira la Cambra pretén, un any més, refermar les relacions d’amistat, comercials i turístiques entre l’àrea de Valls i el Principat d’Andorra. Des de la corporació se’n fa una valoració més que positiva de l’estada a la Fira. A més, la ciutat de Valls està agermanada amb Andorra la Vella des de l’any 1967. Cal constatar la quantitat d’andorrans que durant l’any, per un motiu o altre s’acosten a la nostra comarca de Valls.

A l’estand de la Cambra hi havia mostres de productes d’empreses interessades en vendre i divulgar a Andorra, un país amb uns deu milions de visitants l’any i amb poca producció pròpia, destacant entre altres els articles per a la cuina i taula Bra-Monix, de dilatada presencia al Mercat d’Andorra. Es van repartir milers de fulletons divulgatius de les empreses, material de promoció industrial, comercial, turístic i gastronòmic de la comarca de l’Alt Camp i també d’algunes comarques properes. A més, també es va repartir el tríptic amb la relació d’empreses participants a l’estand de la Cambra. A Andorra també hi han estat presents els primers manats de calçots de la temporada.

Enguany fa 40 anys que la Cambra, any rere any, és present a aquest gran esdeveniment. Hem sigut testimonis de l’evolució de la Fira,

a banda que la presència anual representa una realitat consubstancial de l’activitat de la Cambra, afegint la vessant de pro

moció comercial, turística, gastronòmica, popular-folklòrica, cultural i esportiva.

La Fira es va inaugurar de manera oficial divendres, a les 11 del matí, per part del Cap de Govern d’Andorra, els Consols Major i Menor del Comú d’Andorra la Vella, el President del Parlament Andorrà, ministres, Sindicatura de les Valls d’Andorra i altres personalitats andorranes i  ambaixadors. La Fira va tancar amb més de 70.000 visitants, durant les tres jornades de dinamització comercial al recinte del Parc Central.

Establint sinèrgies amb la Cambra de Comerç d’Andorra

El cap de setmana a Andorra també va servir per mantenir una reunió de treball a la Cambra de Comerç andorrana, amb la directora, Pilar Escaler, i la directora adjunta, Sol Rossell. Una reunió molt profitosa que va servir per teixir aliances i col·laboracions per futurs projectes.

 

 

 

També et pot interessar