Una vintena d’empreses d’arreu del territori participen del webinar sobre exportació de la Cambra de Comerç de Valls

La Cambra de Valls i la Spain-US Chamber of Commerce de Miami tenen un acord de col·laboració amb les empreses on es poden beneficiar els socis de la Cambra.

La Cambra de Comerç de Valls i la Spain-US Chamber of Commerce de Miami van dur a terme dimarts 6 d’octubre un seminari online on es van analitzar els aspectes més importants que les empreses han de tenir en compte per comercialitzar els seus productes i/o serveis al mercat d’Estats Units. Hi van participar una vintena d’empreses del territori català, entre elles varies de Valls com són Montseta Group SL, productors de vermut; Aleados del cobre, especialistes en la fabricació d’aliatges binaris de coure i zinc; o Industrial Técnica Pecuaria S.A, elaboradors de suplements per alimentació animal. També van participar del webinar empreses del Pla de Bages com és el Celler Grau i Grau, elaboradors de vins; de Riudoms, Crisol de frutos Secos SAT, productors de fruits secs; o de la Sénia, Mobi Cenia S.L., de mobles, entre d’altres.
El Webinar va tractar temes claus com són els aspectes normatius i financers a tenir en compte per accedir al país americà o l’exportació de productes agroalimentaris, entre d’altres. Les empreses van poder interactuar amb els experts i resoldre els seus dubtes. La Spain-US Chammber of Commerce de Miami va destacar la bona sintonia que manté amb la Cambra de Comerç de Valls i va deixar la porta oberta a futurs webinars i trobades per seguir en contacte amb les empreses catalanes.
Els ponents que van intervenir al seminari virtual són: Josep Maria Rovira Valls, president de la Cambra de Comerç de Valls; Sergi Mestres, responsable de l’Àrea internacional de la Cambra de Valls; Juan Carlos Pereira, director executiu de la Spain-US Chamber of Commerce de Miami; Gabriel Fernández, advocat especialista en Comerç internacional de la Spain-US Chamber de Commerce de Miami; Arantxa Jordán, directora Adjunta de la Spain-US Chamber of Commerce de Miami; José Ramón Purroy, executiu sénior de Banca personal Abanca; i Juan Manuel Muñoz, CEO i fundador d’Artichoke.

PDF webinar

Video webinar

També et pot interessar