Valls acull una nova Fira de l’automoció amb vehciles nous i seminous i tecnologia elèctrica

La Fira ha estat tot un èxit amb una trentena de cotxes venuts i diversos contactes comercials.

Durant dos dies, divendres 19 i dissabte 20, el Passeig de l’Estació es va omplir de vehicles nous, seminous, d’ocasió, km 0, i mobilitat elèctrica. Un gran aparador de vehicles que enguany s’ha concentrat en dos dies, tal com demanava el sector de l’automoció, descartant el diumenge que generava poc negoci. La nova fira, assegura el president de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis  de Valls, Josep M. Rovira, ha suposat “una revolució i un impuls pel sector, apostant per vehicles nous, km 0 i tecnologia elèctrica.

Els expositors participants a la Fira coincideixen que ha estat una fira molt positiva, amb moviment i interès per part dels visitants, majoritàriament de Valls i la comarca, però també del Baix Camp i del Barcelonès. Segons els expositors participants a la Fira s’han venut una trentena de cotxes i es van realitzar diversos contactes comercials que en els dies vinents podrien tancar més vendes. Una fira doncs que gaudeix de bon prestigi i que any rere any es va consolidant com una de les principals fires- mercats del Camp de Tarragona.

En els pròxims dies s’anunciaran, a través de les xarxes socials de la Cambra, els guanyadors dels sortejos d’una nit d’hotel en habitació superior amb esmorzar inclòs, per a dues persones, al Fèlix Hotel de Valls, i una assegurança de cotxe d’un any al 50%, gentilesa d’Assegurances Dalmau Lillo Agents d’assegurances.

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Valls organitza la Fira amb la participació de l’Ajuntament de Valls, l’Associació Empresarial de Tallers de Reparació i Venedors d’elements de l’Automoció (ASTAVE) i Port de Tarragona.

Recull d’imatges de la Fira.

 

 

També et pot interessar