Valls celebrarà l’espectacular Festa dels Tres Tombs commemorant el centenari de la bandera i estrenant dos nous carros històrics

Dissabte 14 i diumenge 15 de gener se celebrarà la 44a edició de la Festa amb novetats. Els Tres Tombs de Sant Antoni estan organitzats per la Societat de Sant Antoni de Valls amb la col·laboració de l'Ajuntament de Valls, el Departament de Cultura de la Generalitat, la Diputació de Tarragona, la Cambra de Comerç i Indústria de Valls, i la Coordinadora dels Tres Tombs de Tarragona.

Dissabte 14 i diumenge 15 de gener se celebrarà a Valls la 44a edició dels Tres Tombs de Sant Antoni, un dels més típics i multitudinaris de Catalunya, declarats Festa Tradicional d’Interès Nacional per la Generalitat. Enguany la Festa arriba amb tota l’essència que ha convertit en única la celebració vallenca gràcies a la millor col·lecció de carros històrics, la bellesa i espectacularitat del seu recorregut pel cor del nucli antic i el fet que obrin ritualment el calendari dels Tres Tombs a Catalunya.

Es tornaran a celebrar la cercavila de la vigília que agafa encara més protagonisme amb la commemoració del centenari de la bandera de la Societat de Sant Antoni de Valls, així com la gran Festa del Diumenge. A més, com a novetat, es podran contemplar dos carros històrics de gran bellesa que s’estrenaran en aquests Tres Tombs de Valls.

Els Tres Tombs de Sant Antoni estan organitzats per la Societat de Sant Antoni de Valls amb la col·laboració de l’Ajuntament de Valls, el Departament de Cultura de la Generalitat, la Diputació de Tarragona, la Cambra de Comerç i Indústria de Valls, i la Coordinadora dels Tres Tombs de Tarragona.

Nota de Premsa i Programa dels Tres Tombs de Sant Antoni a Valls 2023

També et pot interessar