VII FIRA MERCAT DEL VEHICLE USAT I VEHICLES ELÈCTRICS, 3, 4 i 5 de maig

Centenars de vehicles participaran, de divendres a diumenge 3, 4 i 5 de maig, a Valls, a la VII Fira Mercat del Vehicle Usat i Vehicles Elèctrics “VALLS OCASIÓ”, que es realitzarà al passeig de l’Estació de Valls.

La Fira-Mercat estarà oberta divendres 3, de les 6 de la tarda a les 9 del vespre; dissabte 4, de les 10 del matí a les 9 del vespre i diumenge 5, de les 10 del matí a les 8 de la tarda, amb una àmplia oferta de vehicles a motor usats i de quilòmetre zero, en bon estat i garantia: turismes, 4×4, furgonetes, vehicles industrials, vehicles elèctrics, híbrids, motos, bicicletes, VMP elèctrics…

La coordinació és a càrrec de la Cambra de Comerç i Indústria de Valls, amb la participació de l’Ajuntament de Valls i l’Associació de Tallers d’Automoció i Venda de l’Alt Camp.

El recinte de la fira està obert a tothom i s’espera una bona afluència de públic i de contactes comercials, en definitiva una gran fira.

TEST DRIVE, prova de vehicles (zona rotonda estació), itinerari urbà guiat, dissabte 4 de maig, a les 12 del migdia i a les 5 de la tarda, i diumenge 5 de maig a les 12 del migdia.  Informació i reserva a l’estand CUÏC.

Sessions DEMO, dissabte 4 de maig de les 10 del mati a l’1 del migdia.  Gestió punt de recàrrega VE a l’estand ETECNIC, i projecte mostostudent 2020 a l’estand URVOLTAGE RACING

Per altra part, Valls acollirà dissabte 4 de maig una nova edició del Ral.li Ciutat de Valls, prova puntuable en diferents categories pel Campionat de Catalunya.  Es preveu la participació d’una setantena de vehicles que recorreran els 378 quilòmetres de la prova per les comarques de l’Alt Camp, Conca de Barberà i Baix Camp.

El passeig President Tarradellas serà el punt de concentració de vehicles i la sortida està programada a les 12 del migdia del dissabte 4 de maig.  El Ral.li és organitzat per l’Escuderia Costa Daurada, i enguany compleix la seva desena edició.

 

VII FIRA MERCAT DEL VEHICLE USAT I VEHICLES ELÈCTRICS, 3, 4 i 5 de maig
També et pot interessar