Visita a Alecosa, referents en la producció de filferros en aliatges binaris de coure i zinc

Visitem l’empresa vallenca Alecosa, especialistes exclusius en la fabricació d’aliatges binaris de coure i zinc. Les seves  instal·lacions de recobriment els permeten oferir una àmplia gamma de fils de llautó estanyats i galvanitzats per a les aplicacions més diverses. Els seus filferros recoberts són sinònim d’homogeneïtat i de comportament excel·lent en tota mena d’aplicacions.

Disposen del filferro ideal per poder tallar qualsevol peça metàl·lica per electroerosió. Dominen tot el procés de producció, des de la fosa fins al trefilat, assegurant una qualitat homogènia i una constant evolució cap a nous tipus d’elèctrodes.

ALECOSA ha desenvolupat al llarg dels anys diferents projectes de R+D per optimitzar els seus processos productius, fabricar nous productes i millorar contínuament la qualitat dels filferros. Ja a partir del 1.996 es van començar diferents projectes per optimitzar els dos processos més destacables del cicle productiu: la bugada en continu i la recristal·lització en continu. Fruit d’aquests projectes és la planta productiva inaugurada el 2005 i que permet que siguin referents en la producció de filferros en aliatges binaris de coure i zinc.

El creixement d’ALECOSA s’ha basat en un ferm compromís de desenvolupament des de la sostenibilitat. Les línies principals que s’han contemplat perquè el desenvolupament d’ALECOSA es fes amb el màxim respecte cap al medi ambient han estat: Eliminació de residus perillosos del procés productiu. Reducció en un 50% de les emissions de gasos Estalvi de més d’un 40% en el consum d’aigua Racionalització del consum d’energia que permeten estalvis de fins a un 40% d’electricitat i gas natural

Podeu saber més sobre Alecosa AQUÍ

També et pot interessar