Visita a la Fundació Rosa Maria Vivar de Reus

Ahir, dimarts 17 de febrer, una representació de la Cambra de Comerç de Valls, va visitar la Fundació Rosa Maria Vivar, de Reus, que neix de la necessitat de coordinar a totes les persones amb Alzheimer del territori.  Un espai excel·lent i únic per al tractament no farmacològic de la seva malaltia, basat en les teràpies més innovadores per a l’estimulació cognitiva, que es dirigeixen a mantenir o millorar el funcionament cognitiu i alentir el deteriorament natural per l’envelliment o l’agreujat per una malaltia neuro-degenerativa.

Els nostres valors es basen en el respecte i solidaritat vers les persones grans i la responsabilitat de la societat a millorar la seva salut i el seu ben estar.  La Fundació treballa al costat de la ciència per mantenir el major grau d’autonomia de les persones afectades a través d’un aprenentatge continu, sempre amb la major positivitat i empatia per part de l’equip de professionals.

La visita va està guiada pel Sr. Fèlix Oliva, Patró de la Fundació, i el Sr. Josep M. Rovira, President de la Cambra de Comerç de Valls, qui va signar el llibre d’honor de la mateixa Fundació, i acte seguit es van visitar les instal·lacions.

l
També et pot interessar