Visita a Norel, líders en fabricació i comercialització d’ingredients per a pinsos per a la nutrició animal

El secretari de la Cambra de Comerç, Carles Solé, i la tècnica d’assessorament d’empreses, Yuuki Sato, es reuneixen amb el director de planta de Norel, Juan M.Muñoz, qui va presentar-los l’empresa, les necessitats i els projectes de futur. Per part de la Cambra es va aprofitar per presentar els programes i serveis adreçats a les empreses.

Sobre Norel

Norel és una empresa espanyola que té com a negoci desenvolupar, fabricar i comercialitzar ingredients per a l’alimentació animal. Amb més de 35 anys d’experiència, és present a més de 70 països de tot el món.

Els seus additius estan dissenyats per millorar l’absorció dels nutrients i, per tant, augmentar-ne el rendiment animal. L’objectiu de Norel és desafiar-se a si mateix i la indústria en la recerca d’una nutrició animal més eficient, responsable i conscient del medi ambient; contribuint així a l’ús adequat dels recursos naturals limitats. Amb seu a Espanya, compta amb diverses plantes i oficines a Mèxic, Egipte, Singapur, Estats Units, Guatemala, Tailàndia i Equador. També compta amb un laboratori de R+D per a estudis químics i biològics. Les activitats experimentals de NOREL es veuen reforçades per les col·laboracions amb universitats i consultors reconeguts, desenvolupant productes innovadors i pràctics com a resultat d’una forta relació amb els clients i aquest enfocament basat en la investigació.

Per saber més podeu entrar a la seva pàgina web

També et pot interessar