Visita institucional de l’alcaldessa Dolors Farré a la Cambra de Comerç de Valls

El president de la Cambra i l’alcaldessa van fer un repàs dels temes d’actualitat més destacats de la ciutat i es van emplaçar a treballar plegats. En els propers dies es mantindrà una trobada amb l’Associació d’Empresaris del Polígon.

L’alcaldessa de Valls Dolors Farré va visitar el passat dimarts 12 de gener la Cambra de Comerç de Valls. Farré va ser rebuda pel President de la Cambra Josep M. Rovira. L’alcaldessa va signar el Llibre d’Honor de la Cambra i després va mantenir una reunió amb el president a la Sala Xiquets de Valls, inaugurada el passat mes d’octubre. Farré va mostrar-se satisfeta de que la Cambra compti amb una sala que reti homenatge als castells i a les colles vallenques, i també va donar les gràcies a l’ens cameral per promocionar els Xiquets de Valls arreu del món.

Durant la reunió, de més d’una hora, Farré i Rovira van fer un repàs dels temes més destacats de Valls i de la comarca de l’Alt Camp pel que fa a infraestructures, món empresarial i oportunitats de futur. També es van abordar temes més concrets com és el cas del Polígon Industrial de Valls. Farré es va comprometre a convocar una reunió amb l’Associació d’empresaris del Polígon per tal d’informar-los de les actuacions que es realitzaran en els propers mesos.

D’altra banda, en motiu del 111è aniversari de la Cambra de Comerç de Valls durant aquest 2021 es realitzaran un seguit d’actes entre els quals destaca l’homenatge al vallenc Indaleci Castells, periodista, professor i polític. Farré es va mostrar interessada i disposada a participar d’aquest i de la resta d’actes programats.

Finalment, ambdues parts es van emplaçar a properes trobades per seguir abordant temes relacionats amb el teixit empresarial i comercial de la nostra ciutat.

També et pot interessar