Visitem la planta de producció de Pharmalink, a Vilabella

Avui em visitat Pharmalink, una empresa catalana especialitzada en complements alimentaris i productes sanitaris i de cosmètica. Desenvolupa i fabrica productes sanitaris i complements alimentaris innovadors i fou creada amb l’objectiu de dissenyar, desenvolupar i fabricar productes llestos per a la comercialització per a la marca.

Pharmalink és una companyia internacional de STE Group, un grup empresari de més de 40 anys d’experiència i una facturació anual de 70 milions. STE Group actualment està format per Pharmalink, STE Pharma Systems, STE Engipharm i STE Tecpharm. El grup s’especialitza en enginyeria i execució de plantes farmacèutiques, tecnologies de procés farmacèutic i tecnologia de packaging farmacèutic.

La seu central de STE Group està ubicada al Parc Tecnològic de Cerdanyola del Vallès, a Barcelona. El grup compta amb tres centres de producció a Espanya: Vilabella (complements alimentaris i altres productes per a Pharmalink), Cerdanyola del Vallès (Maquinària de procés farmacèutic) i St. Quirze del Vallès (materials per a l’execució de clean rooms). També disposa d’oficines pròpies comercials a: Madrid, Algèria, Tunísia, Marroc, Colòmbia, Veneçuela, Argentina i Perú.

Podeu saber més consultant la seva pàgina web

També et pot interessar