Parlem de com les empreses poden evitar un atac informàtic i de com han de reaccionar si en pateixen un

A la Cambra de Comerç de Valls hem realitzat un webinar on Sergi Querol, CEO de XipSet IT-Cloud Solutions, ha explicat com les empreses poden evitar un atac informàtic i com han de reaccionar si són víctimes d’una intrussió.

En un format virtual, la sessió ha servit per conèixer eines per recuperar dades en cas de que la nostra empresa rebi un atac informàtic, com reaccionar davant els atacs informàtics, com millorar sistemes i estratègies, i la importància de la formació dels usuaris i la conscienciació dels equips.

Aquest webinar ha estat el primer d’un cicle de jornades Acelera pime que organitza la Cambra de Comerç de Valls amb la col·laboració del Ministeri d’Assumptes Econòmics i Transformació Digital, Red.es, Cambra de Comerç d’Espanya i la Unió Europea.

Les jornades Accelera Pime són una iniciativa de la Cambra de Valls i formen part del ventall d’accions a favor de la transformació digital de les empreses que s’impulsen des de l’Oficina Acelera Pime de la Cambra, la única oficina Acelera Pime oficial del territori.

Podeu recuperar la sessió AQUÍ

També et pot interessar