Xerrada als alumnes de CFGS de Transport i Logística de l’Institut Jaume Huguet

La importància del transport i la logística al nostre territori, els contractes de compravenda internacionals, l’Incoterms 2020 o els mètodes per a determinar l'origen de les mercaderies van ser alguns dels temes tractats. L’expert en Comerç exterior de la Cambra de Comerç de Valls, Sergi Mestres, també els va explica els serveis que ofereix la Cambra en relació al transport i la logística.

Sergi Mestres, expert en Comerç Internacional de la Cambra de Comerç de Valls, va fer una xerrada el passat 20 de gener, als alumnes de 1r curs del nou Cicle Formatiu de Grau Superior de Transport i logística de l’Institut Jaume Huguet

Mestres els va parlar de la importància del transport i la logística al nostre territori, els contractes de compravenda internacionals, l’Incoterms 2020, les obligacions comprador-venedor, els serveis que ofereix la Cambra de Comerç de Valls en relació amb el transport i la logística, els mètodes per a determinar l’origen de les mercaderies i els certificats d’origen emesos per la Cambra.

L’expert en comerç exterior de la Cambra també va exposar casos pràctics de contractes i Incoterms perquè els alumnes poguessin tenir informació de com funcionen aquests tipus d’operacions en el dia a dia de les empreses. Finalment es va establir un animat col·loqui amb la participació dels alumnes.

També et pot interessar