Aleados del Cobre SA, “Alecosa” Valls: Premi al Foment de l’exportació 2020 per la labor d’exportació més antiga i duradora.

Empresa guardonada per la Cambra de Comerç de Valls a la 38a Nit de Premis 2021.

Alecosa va rebre el passat 3 de juliol, en el transcurs de la 38a Nit de Premis de Valls, el Premi al Foment de l’exportació 2020 per la labor d’exportació més antiga i duradora. El primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Valls, Jordi Cartanyà, va entregar el premi a Núria Figueras, administradora de l’empresa. El Premi al Foment de l’Exportació 2020 està patrocinats pel Banc de Sabadell.

Alecosa és una empresa familiar ubicada al carrer Curtidors del Polígon Industrial de Valls. Fundada l’any 1984 per Albert de Torner Bignotti pertany al sector metal·lúrgic. ALECOSA fabrica filferros mitjançant aliatges binaris de coure i zinc, amb múltiples aplicacions en molts àmbits de la indústria i l’alta tecnologia. Tenen una plantilla de més de 40 treballadors i es una empresa exportadora pura, ja que el 90% del seu volum de negoci es basa en l’exportació dels seus productes. Iniciant l’activitat exportadora l’any 1988, actualment exporten al voltant de 20 països, principalment a la Unió Europea, però també a països com Estats Units, Israel o Turquia.

Podeu conèixer l’empresa AQUÍ

 

També et pot interessar