CASTELL D’OR: Reconeixement a la implantació, ampliació i inversió industrial

Empresa guardonada per la Cambra de Comerç de Valls a la 38a Nit de Premis 2021

Castell d’Or va rebre el passat 3 de juliol, en el transcurs de la 38a Nit de Premis de Valls, el reconeixement a la implantació, ampliació i inversió industrial. El president de l’empresa, Adrià Rabadà, va rebre el premi de mans del director del Banc de Santander a Catalunya, Josep Todrà. Rabadà va agraïr a la Cambra el reconeixement rebut i va anunciar que han aprovat una inversió de dos milions d’euros per la seu de Vila-rodona. Aquest reconeixement està patrocinat pel Banc de Santander.

Castell d’Or és una entitat formada per 16 cellers de diferents zones vitivinícoles del Penedès, la Conca de Barberà, Alt Camp, Priorat, Tarragona, Montsant i Lleida. El passat mes de setembre, l’empresa va instal·lar la seva seu a Vila-rodona (Alt Camp) procedent de Vilafranca del Penedès (Barcelona). Aquesta nova seu se situa a pocs metres de la principal planta productora del grup: el Celler Cooperatiu de Vila-rodona. El nou edifici té 9.500 m² i compta amb dues plantes subterrànies amb una capacitat per a 10,5 milions d’ampolles, així com un magatzem logístic de 1.840 m². La inversió que s’ha realitzat en les noves instal·lacions va ser de 5,5 M€. Una ferma aposta per consolidar-se com l’empresa de referència en el sector vitivinícola i per aportar valor al territori. La innovació i millora en els seus processos de producció és un dels trets que diferencien el grup. Castell

d’or està present a 38 països de tota Europa, Àsia i Amèrica i té una forta capacitat d’exportació als Estats Units, el Canadà, el Japó, el Brasil, Mèxic i Rússia. Actualment, desenvolupa la seva estratègia d’expansió en territori nacional.

Podeu consultar més detalls de l’empresa AQUÍ

També et pot interessar