La Cambra de Comerç ofereix a les seves empreses el Programa España Emprende

L’objectiu del programa és contribuir a la posada en marxa de noves activitats empresarials, noves línies de negoci o ampliacions de les empreses incidint en la sostenibilitat i competitivitat al llarg del temps. El programa s’adreça a noves empreses, empreses que vulguin créixer, start-ups i indústria.

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Valls ofereix a les seves empreses  el Programa ‘España Emprende”, un programa nacional que pretén contribuir a la posada en marxa de noves activitats empresarials o ampliacions de negoci, incidint de manera especial a la sostenibilitat i competitivitat al llarg del temps.

Amb “España Emprende” es vol aconseguir la integració dels serveis necessaris per a atendre el conjunt de fases en què es distribueix el procés d’emprenedoria, l’ús integrat dels canals presencial amb plena coherència i imbricació i l’adaptació dels serveis prestats a les peculiaritats i necessitats dels diferents territoris en què es desenvolupa l’actuació.

Pel que fa a les activitats i serveis, el programa es divideix en dos projectes. D’una banda, el projecte d’assessorament, que correspon a la divulgació, informació i suport a la formació, assessorament, suport a la tramitació i seguiment. I de l’altra, el projecte formació, l’objectiu del qual se centra a detectar necessitats formatives dels beneficiaris de l’actuació amb la finalitat d’oferir-los accions formatives concretes que permetin millorar les seves competències emprenedores per a fomentar l’autoocupació i l’activitat empresarial.

En el marc d’aquest programa també s’ofereixen accions de consolidació empresarial o suport en l’obertura de noves línies de negoci. Es disposa d’acords de col·laboració amb diferents partners que poden oferir tasques de consultoria o mentoring en fases avançades de l’empresa.

El programa s’adreça a noves empreses o empreses que vulguin ampliar la seva línia de negoci, start-ups i indústria. España Emprende és una iniciativa de les Cámaras de Comercio, amb el suport econòmic del Fons Social Europeu.

Per a més informació del servei, contacta amb la Cambra de Comerç trucant al 977 600 909 o enviant un correu a  yuuki.sato@cambravalls.com

També et pot interessar