La Cambra de Comerç de Valls ofereix a les seves empreses una diagnosi d’internacionalització i un pla de reorientació específic

Es tracta d'un nou programa gratuït adreçat a empreses sense presència a l’exterior o que volen créixer i ampliar mercats. El programa està 100% subvencionat i s’està treballant des de les Cambres de Comerç catalanes.

La situació excepcional provocada per la Covid-19 ha generat canvis que poden afectar a l’operativa de les empreses. Des de la Cambra de Comerç de Valls s’ha posat en marxa un projecte adreçat a les empreses que han vist afectades les seves vendes i que volen tenir presència a l’exterior, d’Anàlisi Post COVID-19, o bé desitgen créixer i ampliar mercats.

El servei, dirigit a emprenedors, autònoms i a la petita i mitjana empresa, ofereix la possibilitat de valorar el potencial de l’empresa i disposar d’un anàlisi de necessitats en internacionalització a través d’eines i recomanacions pràctiques. El programa posa a disposició un tècnic de la Cambra que analitzarà la situació i el potencial de l’empresa en l’àmbit internacional, i farà una sèrie de recomanacions individualitzades sobre com afrontar aquest procés. Aquelles empreses que ja tinguin la diagnosi realitzada podran seguir amb un pla de reorientació específic per definir els mercats considerats prioritaris, així com la millor estratègia per accedir-hi i trobar nous clients, amb un assessorament complert, des de la fase de selecció de mercats i canals prioritaris, fins a la definició del Pla econòmic financer i màrqueting digital més adequat.

En cas que estigueu interessats en participar-hi poseu-vos en contacte amb el Departament Internacional de la Cambra enviant un correu electrònic a internacional@cambravalls.com. Per a més informació podeu trucar-nos al 977 600 909.

El programa, que està 100% subvencionat, s’està treballant des de les Cambres de Comerç catalanes.

També et pot interessar