La Cambra de Comerç de Valls signa un conveni de col·laboració amb la Caixa d’Enginyers per a que les empreses del territori puguin demanar finançament a l’entitat

Amb aquest acord s’oferirà un assessorament personalitzat, a través d’un equip especialitzat de Caixa d’Enginyers, per oferir un finançament adequat a les empreses que sol·licitin el servei. L’acord s’emmarca en un context en el que és especialment necessari per a les empreses trobar línies de crèdit i serveis que permetin tant el finançament de les vendes i productes, com l’accés a nous mercats.

Caixa d’Enginyers i la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Valls han signat un conveni de col·laboració a través del qual les empreses de la demarcació de la Cambra podran sol·licitar finançament a la cooperativa de crèdit mitjançant els productes financers que comercialitza l’Entitat. D’aquesta manera, la Cambra de Comerç de Valls es compromet a posar en contacte les empreses que sol·licitin el servei de finançament amb Caixa d’Enginyers.

En la seva aposta per brindar un servei de qualitat als seus socis i sòcies, la cooperativa de crèdit oferirà un assessorament personalitzat, a través d’un equip especialitzat, que donarà suport a la viabilitat econòmica de les operacions i analitzarà les empreses sol·licitants per oferir un finançament adequat a la seva estructura.

Sempre amb ànim de millorar i potenciar l’atenció al soci, Caixa d’Enginyers posa a l’abast dels seus socis i sòcies una amplia  cartera de productes i solucions integrada capaç de respondre a les necessitats particulars de cada perfil. És per això que ofereixen moltes possibilitats de finançament, com són els préstecs ECO, la línia ICO,  les línies de garantia SGR o suport financer per complementar les recentment creades ajudes europees Fons Next Generation, l’obtenció de les quals requereix d’un estudi i una tramitació molt específica.

Aquest acord s’emmarca en un context en el que és especialment necessari per a les empreses trobar línies de crèdit i serveis que permetin tant el finançament de les vendes i productes, com l’accés a nous mercats i la incorporació de noves tecnologies que els ajudin a assolir una millor competitivitat. En aquest sentit, la Cambra de Comerç de Valls esdevindrà l’antena territorial per a captar possibles necessitats empresarials i, aquestes, seran analitzades per Caixa d’Enginyers.

El president de la Cambra de Comerç de Valls, Josep Maria Rovira, ha manifestat que la col·laboració amb les entitats financeres per part de la Cambra de Valls és una bona fórmula d’ajudar a les empreses de la nostra demarcació que tinguin necessitats de finançament i donar-los una resposta immediata. “En aquest sentit poder establir sinèrgies amb els diferents actors, ens ajuda a construir projectes empresarials més sòlids. A la Cambra apostem per les nostres empreses, oferint-los tots els serveis, suport i representació per tal que siguin més competitives”.

Per la seva banda, Joan Cavallé, director general de Caixa d’Enginyers, ha assenyalat que “Volem formar part de la recuperació econòmica i estar al costat del teixit empresarial de Valls, en un moment en el que és crucial l’impuls de l’economia perquè les entitats puguin dur a terme els seus projectes. Des de Caixa d’Enginyers oferirem un servei personalitzat que assessorarà als agents econòmics i empresarials de la demarcació que ho sol·licitin amb la voluntat de millorar el desenvolupament i la competitivitat de les empreses”.

Aquest acord se suma al que es va signar amb la Cambra de Barcelona i amb la Cambra de Reus, amb els mateixos objectius que l’actual.

Sobre el Grup Caixa d’Enginyers

El Grup Caixa d’Enginyers és un grup cooperatiu de crèdit i serveis financers i asseguradors adreçat a professionals i empreses de tot el territori espanyol, ja siguin del sector de l’enginyeria o d’altres àmbits, que desenvolupa un model de banca propi, -els clients són alhora socis-, i sostenible. A més de ser solvent, transparent i rigorosa, Caixa d’Enginyers és una Entitat cooperativa propera, compromesa, amb una clara vocació de servei personalitzat i amb la missió de generar valor compartit més enllà del component financer.

La sostenibilitat és un dels eixos vertebradors del Grup, visible en tots els seus àmbits d’actuació més enllà dels projectes de Responsabilitat Social Corporativa.  En aquest sentit, a més de ser una entitat neutra en carboni o estar adherida al Pacte Mundial de les Nacions Unides, l’Entitat és innovadora en l’oferta de productes i serveis responsables, com el CdE ODS Impact ISR, FI, el primer fons d’una gestora nacional on els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i la seva mesura determinen la política d’inversió del fons.

D’acord amb el compromís del Grup de contribuir al creixement sostenible de l’economia, Caixa Enginyers Vida i Pensions ha estat pionera al mercat espanyol en el llançament de plans de pensions del sistema individual gestionats sota una estratègia d’Inversió Socialment Responsable i, actualment 75% del patrimoni gestionat en planes de pensions incorpora l’etiqueta ISR a la seva denominació.

En 2021, l’Entitat ha desenvolupat una metodologia pròpia que mesura l’impacte ambiental dels seus fons d’inversió. Es tracta de CIMS, la Calculadora Impacte Mediambiental i Social, que ofereix una perspectiva diferent de com analitzar els fons d’inversió des de l’òptica ambiental, social i de governança. Actualment, el 61% de el patrimoni gestionat en fons d’inversió de Caixa Enginyers Gestió incorpora l’etiqueta ISR a la seva denominació.

Caixa d’Enginyers aposta per la digitalització i, paral·lelament, per un model de proximitat que contempla l’atenció i l’assessorament personalitzat a través d’oficines -l’Entitat compta ja amb un total de 32 oficines-. Per a potenciar aquest ADN digital i proper i una atenció personalitzada integral, l’Entitat ha implantat des de 2019 la gestió del servei als socis amb metodologia  ‘agile’, una nova forma de treballar flexible que permet als gerents una atenció digital que complementa la tradicional presencial.

Per a més informació www.caixaenginyers.com.

Sobre la Cambra de Comerç de Valls

La Cambra de Comerç i Indústria de Valls és una corporació de dret públic que treballa per la defensa dels interessos de les empreses i la promoció econòmica de la nostra demarcació. La Cambra de Valls realitza projectes i actuacions que beneficien tots els sectors i activitats econòmiques. Totes les accions estan emmarcades en les tres grans línies d’actuació TALENT, TERRITORI i CREATIVITAT. Treballem per la generació i retenció de talent; per la defensa de les infraestructures i el desenvolupament del territori; i per generar innovació i nous projectes i oportunitats per a les empreses. També oferim tot un seguit de serveis a les empreses de la nostra demarcació, en els àmbits d’internacionalització, logística, comunicació, ajuts i subvencions, formació i promoció, entre d’altres.

També et pot interessar