Parlem de la logística del futur amb Smartlog Group

• L’Escola de lgística de la Cambra de Valls ha acollit aquest dijous una jornada dedicada a oferir solucions de robòtica mòbil aplicades als magatzems. També s’ha parlat dels avantatges de l’automatització i l’ús de dades i Inteligència Artificial per optimitzar comandes. • Hi han participat una vintena d’empreses de la demarcació, interessades en la logística 5.0, la optimització dels processos logístics i l’eficiència als magatzems.

 L’Escola de Logística de la Cambra de Comerç de Valls ha acollit avui dijous la jornada “Automatització, intralogística sense límits: robòtica mòbil, dades  i IA” on s’han presentat solucions en robòtica mòbil aplicades als magatzems i sistemes d’emmagatzematge vertical i horitzontal, de la mà de Smartlog Group. El secretari i director de la Cambra de Comerç de Valls, Carles Solé, ha obert la jornada donant la benvinguda als assistents i agraint la seva presència. Solé ha posat en valor l’Escola de Logística i les seves eines i coneixements entorn la logística per tal de que les empreses del territori se’n puguin beneficiar, afavorint la seva competitivitat i generant talent al sector logístic.

Tot seguit, el responsable de Territori del Grup Smartlog, Javier Lucena, ha presentat les tendències i últimes tecnologies referents a l’automatització de magatzems, intralogística, robòtica mòbil, preparació de comandes, dades i Inteligència Artificial. Lucena ha reflexionat sobre la logística 5.0 i els avantatges de la robòtica mòbil pel que fa a la sostenibilitat, eficiència i productivitat que ofereix.

El responsable de Territori del Grup Smartlog també ha aprofitat la sessió per presentar als

assistents les solucions robòtiques AutoStore, Smart Sorter i Smart pallet de Smartlog Group, així com els sistemes robotitzats de transport AMR (Autonomous Mobile Robots), ideals pels magatzems canviants i amb molt moviment de producte, ha dit.

La jornada, que ha aplegat una vintena de professionals en logística provinent d’empreses de la demarcació, va acabar amb un networking entre els assistents els quals van poder compartir experiències i inquietuds entorn el sector.

Sobre SmartLog Group:

Companyia global i internacional que aporta localment solucions intralogístiques innovadores. Smartlog Group neix el 2016, partint d’una dilatada experiència dels dos fundadors. Després de 7 anys de creixement intens, es posiciona com una empresa referent oferint solucions d’automatització flexibles i escalables úniques, sigui quin sigui el sector i l’entorn en què opera el client.

Amb seu central a Urretxu (País Basc – Nord d’Espanya) està actualment present a més de 15 països al món i compta amb una vuitantena de clients. SmartLog Group ha implantat les seves solucions intralogístiques en empreses com Hola Moda (H&M), Coca Cola, Loewe, Elkar o Postquam. Compte amb filials a Centre i Sud d’Amèrica, així com a Orient Mitjà i Nord d’Àfrica, des d’on aporta localment solucions clau en mà amb un enfocament de tot el cicle de vida End to End.

Sobre L’escola de Logística de la Cambra de Valls

L’Escola de Logística Cambra de Valls (ELO) és una iniciativa de la Cambra de Comerç de Valls, juntament amb la Fundació ICIL i la Universitat Rovira i Virgili. Neix en el context de la innovació, la tecnologia, l’estratègia i la transformació que estem vivint. L’objectiu de l’ELO és ser un espai de referència en l’àmbit del sector logístic. Aquesta eina ha de servir per compartir experiències, coneixements i esdeveniments que afavoreixin la competitivitat empresarial i la generació de talent al sector logístic.

La proposta de valor és la de generar i retenir talent per posar-lo a disposició de les empreses del sector logístic i que aquestes puguin generar més negoci en el marc de la sostenibilitat i la millora del desenvolupament socioeconòmic.

Presentació Smartlog Group

També et pot interessar