SIGNATURA CONVENI COL.LABORACIÓ ENTRE L’AUTORITAT PORTUÀRIA DE TARRAGONA I LA CAMBRA DE COMERÇ DE VALLS

El Port de Tarragona i la Cambra de Comerç de Valls signen un conveni de col·laboració

La finalitat de l’acord és promocionar la utilització del Port de Tarragona per a les importacions i exportacions a l’ampli teixit empresarial de l’àrea de Valls.

El Port de Tarragona va signar ahir un acord de col·laboració amb la Cambra de Comerç i Indústria de Valls amb l’objectiu de que ambdues organitzacions col·laborin en la posada en marxa d’iniciatives per afavorir el coneixement de la realitat del Port de Tarragona al sector empresarial de l’Alt Camp.

Després de la signatura del conveni, el president del Port de Tarragona, Josep Andreu, es va reunir amb un grup d’unes quaranta empreses significatives de la comarca de l’Alt Camp i partit judicial de Valls, per tal de donar a conèixer la situació estratègica del Port de Tarragona, les seves infraestructures logístiques, el projecte del tercer fil, així com la nova estratègia comercial del Port. Josep Andreu va estar acompanyat pel director de gestió de clients i desenvolupament de negoci, Jordi Armengol, la directora de relacions corporatives, imatge i comunicació, Montse Adan i el president de l’Associació d’Empreses Estibadores del Port de Tarragona, Carles Severino.

El president de la Cambra de Comerç de Valls, Marcel·lí Morera, també va assistir en aquesta reunió acompanyat pel president de l’Associació d’Empresaris del Polígon de Valls, Xavier Ulldemolins, el secretari general de la Cambra de Comerç, Rafael Castells, i el responsable del departament de comerç exterior, Sergi Mestres.

Josep Andreu ha valorat molt positivament la trobada amb representants de les empreses de la comarca de l’Alt Camp. Des de la seva vocació de internacionalització i de servei al territori, el Port de Tarragona està interessat en col·laborar amb els diferents sectors empresarials per assegurar un dels fins de la promoció econòmica, com és la innovació i la modernització dels sistema productiu, així com el foment de la transnacionalització de les empreses del territori.

Ambdues entitats, encapçalades pels respectius presidents, han fet palès l’interès comú per fomentar la promoció econòmica de les empreses del territori i la millora de les empreses associades en els diferents àmbits de la internacionalització i la informació per contribuir a l’enriquiment professional i al foment de l’activitat empresarial.

El Port de Tarragona, degut al seu particular model d’organització, disposa d’una àmplia xarxa territorial que projecta el fet empresarial de Tarragona al llarg de tot el món. Des d’aquesta presència territorial, el Port ha volgut i vol en tot moment participar i implicar-se en les organitzacions empresarials de cada lloc per tal d’omplir i contribuir en les dinàmiques de les diferents activitats que s’hi duen a terme.

SIGNATURA CONVENI COL.LABORACIÓ ENTRE L’AUTORITAT PORTUÀRIA DE TARRAGONA I LA CAMBRA DE COMERÇ DE VALLS
També et pot interessar