URSA, empresa puntera en economia circular

• Professionals en aïllament, destinen tots els seus esforços en contribuir a la lluita contra el canvi climàtic, la producció d'energia neta i assequible, el foment de l'ocupació estable i de qualitat i millora de l'economia, a través dels nostres materials i serveis.

URSA Ibérica Aislantes, S.A. és una de les empreses europees líders en la fabricació de materials aïllants d’alt rendiment pels edificis. Situada al Polígon Industrial del Pla de Santa Maria, és una de les empreses més importants de la demarcació de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Valls. Amb els seus productes aïllants tèrmics i acústics, contribueixen a un estalvi de l’usuari de l’habitatge en calefacció i refrigeració.

Un dels reptes més grans d’URSA és contribuir a l’Economia Circular, una prioritat de la Unió Europea que aposta per la reducció de residus i l’aprofitament màxim dels recursos naturals. Amb el propòsit de complir amb les tres erres URSA ha aconseguit millorar els seus processos de fabricació per reduir, reutilitzar i reciclar els seus materials. Els seus dos materials principals fabricats, la llana mineral de vidre i el poliestirè extrudit, són reciclables i compten amb una composició del 35 i el 85% de material reciclat.

URSA Ibérica no vol quedar-se fora d’aquest gran repte global i treballa per complir l’Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). Destina els seus esforços en contribuir a la lluita contra el canvi climàtic, la producció d’energia neta i assequible, el foment de l’ocupació estable i de qualitat i millora de l’economia, a través dels nostres materials i serveis.

URSA, empresa de serveis i formació

L’empresa compta amb una plataforma de desenvolupament professional, un espai gratuït i digital, on professionals i estudiants del sector de l’arquitectura, la distribució i la instal·lació poden millorar les seves habilitats entorn la sostenibilitat, climatització, estalvi d’energia i protecció enfront del soroll. D’altra banda, des de URSA destaquen que tenen dificultats per incorporar talent qualificat al seu equip.

Per a més informació podeu visitar el seu portal clicant aquí 

 

 

També et pot interessar