PROGRAMA TRANSFORMANT EQUIPS-LIDERANT CANVIS

Formació SOFT-SKILLS per transformar comportaments i enfortir els lideratges i la gestió dels equips de persones a l’empresa.

OBJECTIU:

Aprendre a transformar els comportaments, les decisions i les habilitats de les persones que gestionen equips de treball per aconseguir millorar la competitivitat de l’empresa i la motivació de les persones treballadores.

Situar aquesta transformació en un entorn com l’actual (BANI), marcat per la inestabilitat, la incertesa al màxim exponent, la generació d’altíssims nivells d’ansietat i la incomprensió d’una realitat que s’escapa al nostre enteniment i control actual.

DIRIGIT A:

 • Responsables, Gerents i Propietaris d’empresa que vulguin aprofundir a l’entorn econòmic, polític i social que vindrà i preparar l’organització per tal d’afrontar el present i futur amb més solvència.
 • Persones emprenedores, professionals i directives que vulguin liderar canvis, tinguin inquietud per millorar i/o necessitin un reciclatge, que cerquin noves maneres de pensar, liderar i actuar en relació   amb el   seu projecte/negoci.
 • Persones interessades en poder desenvolupar-se personal i professionalment, i poder tenir una ascendència major i millor dins el seu entorn immediat.

TALLERS FORMATIUS:

 1. Com hem d’afrontar el canvi personal i professional en un entorn BANI?
 2. La gestió del canvi personal i professional
 3. Efectivitat personal i professional
 4. 7 Hàbits de la gent altament efectiva
 5. 7 Hàbits de la gent altament efectiva
 6. Autolideratge
 7. La gestió emocional i la resiliència per tal “d’afrontar” el món BANI
 8. Com l’orientació a l’assoliment enforteix la nostra resiliència
 9. Reunions efectives

Consulta el programa i els tallers AQUÍ

 

En un entorn com l’actual, la gestió de les persones és la clau per la millora de la competitivitat i el creixement de les empreses.
No esperis més, comença ja a formar-te en habilitats toves o soft skills!

 

Contacta’ns i t’informem:

Àrea formació: Gemma Montserrat Castellví- formacio@cambravalls.com

Director GerentCarles Solé Mateu – gerencia@cambravalls.com

 

També et pot interessar