Curs de gestió avançada de comerç internacional amb la Cambra de Valls

El curs s'iniciarà dimarts 26 de setembre de 2023 en modalitat mixta. Es tracta d'una formació 100€ subvencionada pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya.  Per a més informació podeu enviar un correu electrònic a internacional@cambravalls.com

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Valls ha programat un curs de gestió avançada de comerç internacional per a aquest setembre, una bona oportunitat per aprendre a gestionar amb èxit el departament internacional de la pròpia empresa.

La formació està adreçada a les empreses amb l’objectiu de gestionar el departament internacional. El curs s’iniciarà dimarts 26 de setembre de 2023 amb una durada de 40 hores en modalitat mixta, presencial i virtual, en setmanes alternes. Es tracta d’una formació 100€ subvencionada pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya.

La inscripció al curs es pot fer a través del següent formulari  on també s’ha de contestar un breu qüestionari per saber els antecedents de formació. El dia abans del curs es rebrà un enllaç per a la connexió.

Per a més informació podeu enviar un correu electrònic a internacional@cambravalls.com o trucar al 977 600 909.

Continguts del curs

També et pot interessar