Inscripcions obertes pel Curs Superior de Líders d’Alt Rendiment

El curs consta de 6 mòduls i s’impartirà a les aules de formació de la Cambra de Comerç de Valls. El curs començarà el 20 de novembre.

La Cambra de Comerç de Valls i el Grup CIEF tenen obertes les inscripcions per a la vuitena edició del Curs de Líders d’Alt Rendiment, començarà el 20 de novembre. Aquest curs, adreçat a persones que gestionen equips, emprenedors i persones que desitgen ampliar la seva visió estratègica de negoci, permet desenvolupar els reptes de la realitat actual quant a negocis i lideratge d’equips guanyadors. L’itinerari formatiu consta de sis mòduls centrats en varies habilitats essencials del lideratge d’equips. Aquestes són la comunicació, el lideratge personal i professional, la interdependència, la gestió de situacions adverses, l’anàlisi de problemes i presa de decisions i la capacitat d’influència. El curs clourà el 5 de maig.

Es treballaran conceptes claus com alta adaptabilitat, capacitat negociadora, responsabilitat, empowerment, productivitat o comunicació, entre d’altres. Pel que fa a la metodologia de treball es centrarà en el coaching grupal i individual i el treball on-line. D’aquesta manera es permet treballar de forma pràctica amb els participants i una participació activa.

L’equip docent estarà format per consultors i formadors qualificats amb certificacions com a ‘coaches’ que lideren el projecte. Les inscripcions poden fer-se fins el 17 de novembre a la Cambra de Comerç de Valls o al Grup CIEF.

DOSSIER PDF

També et pot interessar