Interessant sessió per afrontar amb èxit la gestió de les convocatòries d’eficiència energètica

Una sessió virtual organitzada per la Cambra de Valls, amb el suport de la Diputació de Tarragona i amb la col·laboració de FIGroup i l'ASSEM Valls.

La Cambra de Comerç de Valls va realitzar el dimarts 29 de maig, de manera virtual, la sessió “Com afrontar amb èxit la gestió de les convocatòries d’eficiència energètica. Bones pràctiques aplicables al territori”, a càrrec de Daniel Ramos, responsable de l’Àrea Eficiència Energètica de FiGroup. Ramos va posar exemples, tant reals com ficticis, de projectes i convocatòries d’eficiència energètica. Les empreses es van interessar pels passos a seguir alhora de demanar les sol·licituds.

El diputat de la Diputació de Tarragona, Marc Ayala, i el vicepresident de l’ASSEM (Associació d’Empresaris del Polígon Industrial de Valls), Jordi Andreu, van obrir la trobada.

La sessió s’engloba dins el seminari “Coproduir energia per ser més competitius“. El seminari clourà el dimarts 5 d’abril amb una sessió presencial a la Sala d’Actes de la Cambra de Comerç de Valls: “Instal·lació d’energia fotovoltaica per a empreses: casos reals”, a càrrec del director general d’Andreu Manteniment i Andreu Solar, Jordi Andreu. Per participar-hi és imprescindible confirmar l’assistència a l’adreça valls@cambravalls.com o trucar al telèfon 977 600 909.

El seminari està organitzat per la Cambra de Valls, amb el suport de la Diputació de Tarragona i la col·laboració de FiGroup i ASSEM.

Podeu consultar la presentació de la sessió AQUÍ

Guia de presentació d’ajudes en l’àmbit energètic

També et pot interessar